Sunday, June 19, 2011

"PIZZA" CON RICOTTA E VISCIOLE ...POPULAR ROMAN CHEESECAKE

This cake sells out  as quickly as it's made, so make sure you go to Via del Portico d'Ottavia early in the morning.

12 comments:

  1. Y la receta, que desde Madrid me pilla lejos :(

    ReplyDelete
  2. Che meraviglia!!! Una vera delizia, complimenti tesoro, un bacione

    ReplyDelete
  3. wow, this looks so unique and really tasty!

    ReplyDelete
  4. Ciao carissima! E' un po' che non ci scriviamo!
    La torta di ricotta e visciole l'ho preparata anch'io da poco con la ricetta della Ravaioli, ottima. La tua ha un aspetto molto invitante, da provare.
    A presto, un abbraccio!

    ReplyDelete
  5. Una vera bontà, prelibata e deliziosa. Buona giornata, ciao.

    ReplyDelete
  6. wow, that looks like jam within a cake!!! yummy~!

    ReplyDelete
  7. Che delizia... me ne lasci un pezzettino?

    ReplyDelete
  8. That looks sensational! Sadly, I'll miss out because I'm downunder here in Australia - but hope you can sample it for me!!!

    Have a great day!!

    ReplyDelete